Onze winkel

Het Bloemenhoekje is sinds 1982 gevestigd op het Burg. van Houtplein in Vlijmen. Sinds die tijd is Het Bloemenhoekje in Vlijmen en omgeving bekend bij de inwoners. Het Bloemenhoekje heeft een ruim assortiment met bloemen, vrijwel dagelijks komen verse bloemen binnen. Voor uw gemak hebben wij dagelijks een ruim assortiment gemengde boeketten in verschillende prijscategorieën. Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf een boeket samen laten stellen uit ons ruime assortiment bloemen.

Het Bloemenhoekje is ook uw gespecialiseerde bloemist in bruidswerk, maak met bloemen uw mooiste dag van uw leven nog mooier. Wij hebben een uitgebreide selectie met voorbeelden waar u samen uit kunt kiezen, ook uw eigen ideeën kunnen wij uitvoeren.

Bij het afscheid nemen van uw dierbare zorgen bloemen voor een mooie uitvaart. Het Bloemenhoekje is al jaren de bloemist voor grafwerk in Vlijmen en omgeving. Komt u gerust naar onze winkel waar wij u uitgebreid kunnen voorlichten en voorbeelden kunnen laten zien. 

Wilt u een plant voor in uw woonkamer, kantoorpand of als cadeau, dan bent u ook bij Het Bloemenhoekje aan het juiste adres. Naast het ruime asortiment bloemen heeft u ook keuze uit een groot assortiment planten. Mocht uw geschikte plant er niet tussen zitten, in overleg met u zorgen wij ervoor dat u de juiste plant krijgt. Mocht u na de aanschaf nog vragen hebben over de verzoging, wij geven u het juiste advies.

Wilt u nog voor uw plant een mooie pot hebben of voor uw boeket bloemen een mooie vaas, wij hebben het in huis. Naast vazen en overpottenpotten hebben wij ook een assortiment cadeauartikel. Regelmatig krijgen wij nieuwe series met aardewerk en cadeauartikelen binnen.

Al sinds de opening van Het Bloemenhoekje zij wij aangesloten bij Fleurop. Via Fleurop verzenden wij uw bestelling voor een collega bloemist elders in Nederland. Komt u gerust naar de winkel om uw bestelling door te geven. Het Bloemenhoekje is uw Fleurop bloemist in Vlijmen.

Wij zien u graag terug in onze winkel waar wij u graag helpen.

Carla Schellevis

Bloemen uitstalling.png