Informatie voor bedrijven

Het Bloemenhoekje is voor bedrijven de bloemist voor een bloemabonnement. Het eerste wat uw klanten zien in het bedrijf is de balie, het is dan ook groot belang dat uw balie er netjes en verzorgd uit ziet. U wilt toch niets liever dan een mooi bloemwerk op uw balie voor een goede indruk.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid tot een bloemabonnement. Wekelijks wordt er een vaas bloemen of een bloemwerk omgeruild voor een nieuwe met verse bloemen. Sommige bedrijven zien graag een bloemrijk boeket andere vinden de variatie van boeketten en kleur belangrijk.

Over het algemeen adviseren we elke week de vaas om te ruilen zodat u altijd een mooi boeket op uw balie heeft staan. Ook voor plantenarrangementen kunt u ook bij ons terecht.

Wilt u meer informatie vult u gerust het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.


 
 

Op rekening bestellen

Voor bedrijven bieden wij tevens de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Het bestellen gaat heel eenvoudig via deze website. U maakt de eerste keer een account aan waar u een bevestiging van krijgt per e-mail. Daarna kunt u zelf bestellen en krijgt u van ons automatisch uw  factuur opgestuurd, geen gedoe met bankpassen.

Wij kunnen zelfs uw eigen assortiment samenstellen op de website zodat u keuze heeft uit uw eigen geslecteerde assortiment.

De eerste contactpersoon wordt automatisch beheerder binnen uw bedrijf, u kunt zelf eenvoudig gegevens veranderen en nieuwe bestellers aanmaken.